Bliv skarp på corporate data med Business Intelligence kurser

25 januar 2021 Astrid Pedersen

Skal din virksomhed stå stærkt i forhold til konkurrenterne og markedet generelt? Så bør du betjene dig af Business Intelligence.

Hvad er Business Intelligence?

Business Intelligence er en fælles betegnelse for en række procedurer inden for forretnings analyse, data mining og visualisering af data samt den infrastruktur som ligger til grund for blandt andet Best Practice i en organisation når det handler om at træffe forretnings relaterede beslutninger.

Med Business Intelligence kan du skabe et samlet overblik over de for organisationen relevante data og gøre større data sæt overskuelige og relevante. De data, du modellerer ved hjælp af Business Intelligence værktøjer, kan danne basis for ændringer i virksomhedens struktur og grundlæggende organisation eller medvirke til en forandring i forretningens strategi således at denne lettere kan tilpasse sig markedet eller udbuddet.

Oprindeligt er Business Intelligence udviklet i 1960’erne som et system til udveksling af information og data på tværs af organisationer. I takt med at virksomheder op igennem 1980’erne i højere grad oplevede en udbredt digitalisering blev disse systemer udviklet side om side med computer modeller med det formål at forvandle data til insights. Og den dag i dag er Business Intelligence en disciplin som udøves af særlige afdelinger som er specialiseret i at anvende de avancerede redskaber som stilles til rådighed af IT udbydere – for eksempel Microsoft Power BI.

Hvis du således vil være stærk inden for Business Intelligence er det vigtigt at du kender disse værktøjer og ved hvorledes de anvendes på optimal vis. Og dette kan du lære på et Business Intelligence kursus hos 4D.

Hvilke Business Intelligence kurser finder jeg hos 4D?

4D er en af Danmarks mest velrenommerede udbydere af IT relaterede kurser til det danske erhvervsliv og tilbyder således en lang række forretnings orienterede kurser – her under Business Intelligence kurser. Du kan se hele udvalget på 4d.dk.

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?