Bliv skøn og smertefri med en gua sha massage

09 august 2021 Lykke Holzmann Søby

Gua sha er en fantastisk form for massage. Den langsomme bevægelse og den milde berøring er dybt afslappende og aktiverer øjeblikkeligt en afslappende tilstand. Når vi føler os forankret i vores kroppe og rolige gennem vores sind, kan vi håndtere følelsesmæssige problemer eller forhindringer, der lettere kommer vores vej med selvbevidsthed og lethed. Ved at bruge Gua Sha som et medium til at indstille sig på os selv mere fuldstændigt, forvandler denne kosmetiske behandling til et virkelig stressaflastende + grundritual.

Spændingerne letter

Vi holder så meget spænding i vores ansigt og hals. Brug af dybt pres med en Gua Sha-sten kan virkelig komme ind i de sammenknyttede områder for at frigive fastholdte muskelspændinger og dermed give musklerne mulighed for at udføre deres job ordentligt. Du vil opleve en dramatisk frigivelse af spænding med Gua Sha. At slappe af i vores ansigtsmuskler regelmæssigt forhindrer og falmer også lette udtrykslinjer.

Afkobling

Gua Sha kan bruges til at fjerne blokeringer i meridiankanaler, som forbinder vores organer sammen og transporterer både blod og chi (livskraft). Vores kanaler skal være klare for at fungere harmonisk og for at chi flyder godt i hele kroppen. Hvis et organ ikke fungerer korrekt, kan kanalen blive blokeret. Vi kan rense kanalen for blokeringer ved at skrabe Gua Sha -værktøjet langs den. Gua Sha giver en virkelig holistisk effekt på kroppen. Denne manuelle bevægelse stimulerer vores lymfesystem, og hjælper vores organer med at fungere optimalt ved at opbryde stagnation, flydende affald og toksiner i kroppen for lettere udvisning.

En naturlig ansigtsløftning

De unikke kanter på forskellige Gua Sha -sten fungerer perfekt til at løfte, forme og stramme huden. Regelmæssig brug kan forhindre tegn på ældning såsom slap, kedelig og rynket hud. Da Gua Sha hjælper med at stimulere cirkulationen, ilter selve teknikken og transporterer næringsstoffer til hudcellerne. Den øgede blodgennemstrømning som følge af Gua Sha bidrager til et mere livligt, fyldigt og ungdommeligt udseende.

Spændstig hud

Intet flow, ingen glød! Gua Sha øger cirkulationen og forbedrer lymfefunktionen, hvilket resulterer i en naturlig og smuk teint. Handlingen med forsigtigt at skrabe Gua Sha -værktøjet hen over huden sammen med serum/fugtighedscreme, så de saftige næringsstoffer går dybere ned i hudlagene for at tilføje endnu mere fugt. Kort sagt; du bliver smuk af gua sha

Book en tid allerede i dag https://tiksarasmassage.dk/gua-sha-massage 

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?