Det skal du tænke over, når du køber en facadedør

08 oktober 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Er du på udkig efter en ny facadedør, er du måske i tvivl om, hvordan du bedst får valgt den helt rigtige. I det tilfælde kan du få god hjælp her. Vi kommer nemlig ind på en række af de detaljer, som du bør tænke over, når du skal vælge en ny dør. 

Vi er blevet inspireret til af artiklen af webshoppen klarvinduer.dk. Det er en stor webshop, hvor de har mange typer af vinduer og døre. Du kan derfor nemt finde en billig yderdør hos dem

1. Massiv eller med glas i 

Først og fremmest er det en god ide, at du overvejer, om du vil have en massiv dør eller en med glas i. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så der er ikke noget rigtigt eller forkert i forhold til det. En dør med glas i kan give dig mere lys i din bolig. Det kan være rart i en entre, der ikke ellers har vinduer. En massiv dør kan omvendt give dig mere privatliv og en øget følelse af sikkerhed. 

2. Langsomt voksende træ 

Hvis du vælger en trædør, bør du altid gå efter, at den er fremstillet i langsomt voksende træ. Det er mere solidt end hurtigt voksende træ – og du vil jo gerne have, at din hoveddør er så solid som muligt. 

Hos klarvinduer.dk forhandler de kun trædøre i langsomt voksende træ. Dermed kan du altså være sikker på, at din dør har en meget høj kvalitet. 

3. Garanti på døren 

Skulle du være i tvivl om kvaliteten på din dør, kan det også være en god ide for dig, at du ser på, hvor stor en garanti forhandleren giver på døren. Hvis de giver en lang garanti, i klarvinduer.dk’s tilfælde er det for eksempel 10 år, kan du føle dig sikker på, at det er en dør, du kan have i mange år fremover. 

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?