Find den smarte Aykasa foldekasser online

18 januar 2021 Astrid Pedersen

Roder det derhjemme? Så kan du med fordel overveje at investere i et sæt Aykasa foldekasser.

Hvad er Aykasa foldekasser?

Aykasa foldekasser er smarte sammenfoldelige kasser til opbevaring af eksempelvis tøj, legegenstande, køkkengrej, bøger og andet som kunne tænkes og ligge og flyde på gulvet i det travle hjem.

Den smarte og praktiske opbevarings løsning fra Aykasa fås i flere forskellige farver og størrelser og er dermed uhyre fleksibel og helt ideel til eksempelvis børneværelset. Når Aykasa foldekasser er foldet sammen fylder de nærmest ingen ting og kan nemt opbevares under sengen eller lignende steder indtil du får brug for dem.

Slut med at have tomme kasser og æsker stående rundt omkring til ingen verdens nytte mens de venter på at blive taget i brug. Med Aykasa foldekasser kan du nemt og hurtigt skabe opbevaring for de ting der ligger og flyder, eller dem som skal på loftet i en periode.

Aykasa foldekasser – nem og fleksibel opbevaring

Aykasa foldekasser fås i flere forskellige størrelser som hver især egner sig til forskellige formål. Aykasa Mini foldekassen måler 27 x 17 x 11 centimeter og egner sig derfor bedst til opbevaring af mindre genstande, for eksempel småt legetøj, eller som en lille krydderi hylde til dit køkken skab. Midi udgaven måler 40 x 30 x 14 centimeter og kan med fordel bruges til bøger, DVD’er, tegneserier og lignende mens den største Aykasa foldekasse, Aykasa Maxi, måler 60 x 40 x 22 centimeter og dermed egner sig til de lidt større legesager, tøj og sko.

Samtlige Aykasa foldekasser fås i mange forskellige farver, og der lanceres løbende nye produkter i nye og moderne farver. Således kan du altid finde en Aykasa foldekasse som passer perfekt til din indretnings stil og til hjemmets øvrige decor.

Du kan finde alle de flotte Aykasa foldekasser i samtlige størrelser i den online shop på littlehappy.dk

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?