Giv dit hjem en overhaling ved at få malet vinduerne

04 januar 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Har du vinduer, der kræver maling, er det vigtigt, at du sørger for at få dem malet regelmæssigt. Gør du ikke det, vil du ende med, at der kan komme råd eller fugt ind i træet, fordi malingen er skallet af. Samtidig ser det jo bare ikke pænt ud, hvis malingen ikke er i orden. 

Har du ikke selv tid til at male dine vinduer, bør du få nogle andre til at gøre det for dig. Bor du i Lyngby eller omegn, kan du for eksempel se nærmere på malerlyngby.dk. Det er et malerfirma med stor erfaring i at male både vægge, døre og vinduer. Du kan derfor være sikker på, at du kan få et godt resultat, når du vælger dem. Du kan læse mere om dem på https://malerlyngby.dk/ 

image

Hvor ofte skal vinduer males?

Der er stor forskel på, hvor ofte vinduer skal males. Det kommer helt an på, hvor nye vinduer er. Hvis vinduerne er blevet malet på fabrikken, vil du typisk først skulle male dem igen efter otte til ti år. Derefter skal du dog male dem noget mere hyppigt. Du bør dog altid tjekke dine vinduerne en gang om året for at se, om malingen stadig holder. Hvis den begynder at skalle, kan det jo give fugt i træet. 

Har du ældre vinduer, skal de typisk males en gang om året. I hvert fald skal du tjekke malingen en gang om året, så du er sikker på, at der ikke er nogle problemer med den. Det er jo malingen, der beskytter træværket på dine vinduer, og det er derfor vigtigt, at det er helt. 

Der ligger altså en del arbejde i at have trævinduer, der skal males. Derfor er det en god ide, at du får en maler som malerlyngby.dk til at hjælpe dig med at male vinduerne, så du er sikker på, at vinduerne bliver vedligeholdt bedst muligt. 

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?