Hvad er din ønskede højde på dit kommende stålværn?

11 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Stålværn kan værne mod meget forskelligt, men når man begynder at tegne på, hvor man skal bruge stålværnet, så skal man også overveje, hvordan man sørger for, at dimensionerne kommer til at passe i det, så det kan leve op til det formål, man skal benytte det til.

Der er jo stor forskel på, og man lige skal bruge et lille stålværn, som der skal give lidt læ som et læskur eller foran et cykelskur.
Og så frem til at man skal have et længere stålværn, som der måske skal bruges til en svalegang, end gangbro eller måske endda som værn mod støj fra trafik eller andet.

Du kan nok se, at der er meget forskel på, hvor tykt, langt og højt det skal være, og nogle gange har man måske brug for lidt mellemrum i elementerne, så det ikke bliver for indelukket på hver sin side af det værn, og så det ikke bliver alt for påvirket af vinden.

stålværn

Sådan er der så mange former for stålværn

Måske skal værnet ikke være af stål hele vejen, men man har brug for, at man skifter mellem nogle elementer andre steder, som gør det nyderligere at kigge på, selvom det kan blive lidt dyrere på den måde.

For selvom værnet skal bruges til noget bestemt, så skal det jo helst også være noget, som folk kan holde ud at kigge på, om de så bor i området og ser det stålværn tit, eller de bare er besøgende.

Noget værn skal bare sørge for, at der ikke kommer vand ind, hvorfor det ikke behøver være så højt, mens andet måske er til, at folk kan støtte sig til det, mens det andre gange handler om, at man ikke vil have nysgerrige blikke til at kigge ind på ens ejendom.

Alt dette skal man overveje med ens stålværn.

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?