Hvordan gør man med transport af biler?

21 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvordan gør man med transport af biler?

Umiddelbart skulle svaret vel ligge lige til højrebenet: man kører vel i dem!

Men vi mener i de tilfælde, hvor bilerne ikke kan køre længere, eller man skal have transporteret en større eller dyr bil fra ét sted til et andet, uden der er chance for, at den ville kunne komme til skade i trafikken ved kørsel, men tværtimod er godt beskyttet og låst inde.

Dette kunne jo være, hvis man har købt en ny dyr luksusbil i udlandet, som man gerne vil have transporteret hjem, så man kan få den første rigtige tur i den derhjemme, fordi man ikke lige har råd til at rejse til udlandet eller tiden til det.

Mange af os andre har ikke råd til luksusbiler i sådan en kategori, men så er det heldigt, at man kan få biler i stort set samme kvalitet hos Biltorvet.dk.

Men i tilfældet med at transportere en bil, man gerne vil have uskadt hjem fra udlandet eller langvejs fra eller for eksempel skal deltage i et racerløb i udlandet, så er der forskellige måder at gøre det på.

Man kan sejle den med containerskib i en container, eller man kan placere den ligeledes i en container og sende den med godstog – og er man virkelig ved muffen, så har man måske råd til at flyve den hjem til en.

Os almindelige mennesker oplever nok mere, at bilen pludselig holder op med at virke, mens man mindst har brug for det, og så skal man jo gerne have fjernet bilen, og her er den eneste løsning oftest at ringe til vejhjælp og få dem til at hente ens bil – hvis man da ikke kender nogle, der kan hjælpe en.

Så kommer bilen på værksted, mens man måske får stillet en lånebil til rådighed, indtil ens egen bil bliver fikset hos mekanikeren.

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?