Hvordan plejer man sine tænder?

06 februar 2022 Steffen Pedersen

advertorial

Det er ikke alle der er klar over hvor vigtigt det er at pleje sine tænder, og hvordan man bør pleje sine tænder. Det er vigtigt at pleje sine tænder, da man skal have de samme tænder i lang tid, helt indtil man går hen og dør faktisk.

Efter mælketænderne er faldet ud, er det vigtigt at passe ekstra meget på sine tænder, så de kan holde sig til man bliver gammel, derudover så kan det også gå hen og blive ekstremt dyrt hvis man ikke gør noget for at pleje sine tænder.

Hvis du ønsker at vide mere omkring pleje af tænder, så kan du følge med i artiklen her.

tandlæge

Børst tænder

De fleste kender nok godt til at det er vigtigt at børste tænder. Men opfylder man de kriterier der er for at børste tænder? Man bør børste sine tænder 2 gange om dagen, men man bør ikke børste dem mere end det, da det kan gøre at man børster den beskyttende hinde af sine tænder, hvilket er plak. Man skal børste i 2 minutter ad gangen.

Brug tandtråd

Mange som har tæt siddende tænder har også behov for at bruge tandtråd, da alle madrester kan sætte sig mellem tænderne, og hvis man ikke bruger tandtråd får man ikke alle resterne ud ved at børste sine tænder, når de sidder der kommer der bakterier som forårsager huller. 

Tandlægebesøg

Man bør tage til sine halvårlige tandlæge besøg, her vil de kunne finde eventuelle begyndende huller, så du kan nå at sørger for at det ikke bliver til huller, og det kan blive meget dyrt. Tandlægen renser også dine tænder så de holder bedre det næste stykke tid.

Kontakt en tandlæge

Du kan kontakte tandlæger til hjælp og vejledning, du kan bruge internettet til dette. Du kan søge på eksempelvis “Tandlæge i Århus”. Du skal dog skrive det område du ønsker at tage til tandlæge i. 

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?