Hvordan skal der høres musik i din bil?

30 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Noget af det første elektronik, som man glæder sig til at se, hvad der er i ens nye bil eller den brugte, som man køber, er den mulighed, som der skulle være for at høre musik i den.

I gamle dage var man glad, hvis der bare var en radio i bilen, så man kunne høre nyheder, udsendelser og trafikradio.

Senere kom der kassebåndsafspiller til, så man selv kunne vælge den musik, man selv ville høre, end hvad der blev spillet i radioen.

Senere igen kom der en CD-afspiller til, og med det fulgte der også en mulighed for at bygge et gigantisk anlæg i ens bil med store højttalere, så ens bil næsten blev et omvandrende musikanlæg til brug ved fester.

Og den udvikling har ikke sluppet biludviklingen, der fortsætter med at følge med den elektroniske udvikling.

Det er let at høre musik i bilerne nu om dage

Med tiden kom der mulighed for at slutte et stik i ens bil, som man kunne koble til en enhed såsom en mp3-afspiller, så man kunne føre lyden fra musikken fra den og over til anlægget i ens bil.

Nu om dage er det virkelig tekniske anordninger, hvor man kan koble ens telefon digitalt på ens anlæg i bilen, så man kan afspille musik direkte fra nettet eller på en gemt spilleliste på telefonen.

Og så kan man endda også være flere telefoner om at afspille samtidig på bilanlægget, hvor man kan sætte musikken i kø efter hinanden.

Godt gammeldags kan man da altid også selv synge og have instrumenter med i bilen, så længe det ikke generer chaufføren, og man kan holde øje med trafikken.

Selvfølgelig er der også den mulighed, som der altid har været, og som der kan være rar at benytte sig af nogle gange:

Slukke for musikken.

 

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?