Inspiration til nybyggeren

28 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Det kan virke umuligt at navigere rundt i alle de valg og muligheder, man skal træffe, når man renoverer hus. Særligt hvis du er ny i feltet og ikke har prøvet det før. Det kan også være, at du har lidt erfaring med at male, men når du hverken har skiftet et gulv eller lagt nyt tag, så er der meget at lære. Hvis du renoverer på budget, så vil du formentlig gerne finde de billigste løsninger og spare hvor du kan og det forstår vi godt. Læs med her og få vores bedste råd til renoveringen. 

 

 

1. Der kan ligge guld under gulvtæpperne 

Der er sjældent noget mere spændende, end når gulvtæppet skal rives af i gamle huse. Hvis du har købt et håndværkertilbud eller blot et gammelt hus, der er fyldt med gulvtæpper, så kilder det nok også i dine fingre for at rive det gamle gulvtæppe af. Du kan nemlig være heldig, at der ligger et smukt plankegulv nedenunder, som blot trænger til en afslibning. Det er en god idé at få professionelle til denne del og du kan søge på afslibning af gulve og finde en fornuftig pris. Hvis gulvet derimod ikke er meget værd, så er en billig løsning at lægge et klikgulv. 

 

2. Tapet og maling er vejen frem 

Der er nok ingen tvivl om, at væggene trænger til en ordentlig omgang. Sådan er det stort set altid, ligegyldig om huset er nyt eller gammelt. Det er lidt en tradition, at man altid maler, når man flytter ind et nyt sted. Denne post kan som regel klares til fornuftige penge, hvis du vælger at male selv. Du kan enten vælge de klassiske hvide vægge, der står smukt i ethvert hjem eller du kan vælge at inddrage nogle farver på væggene. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

 

3. Genbrug og hjemmelavede møbler 

Når selve renoveringen er overstået, kommer vi til den sjove del, nemlig indretningen. Du skal nu beslutte hvilke møbler, der skal være i dit hjem og hvordan de skal placeres. Hvis du mangler nogle møbler, men ikke har råd til nye, så kan du enten gå i en genbrugsbutik eller lave dine møbler selv. Begge dele er spændende processer, der kan ende i et fedt og unikt resultat. 

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?