Lækker mad til din hoveddør

12 juni 2021 Tina Høy

Skal I holde konfirmation, kobberbryllup, en rund fødselsdag – eller bare en almindelig fødselsdag, hvor du ikke vil bruge tid og kræfter på at lave mad? Når man får mange gæster, er det rart at kunne bestille mad udefra. Den tid og det besvær, man bruger på at bestemme en menu, købe ind, forberede maden og anrette, vil man måske hellere bruge på at pynte op, lave bordplan, velkomstdrink eller at have overskud til sine gæster.

Hjælp til at vurdere mængde og få en klassisk menu

Når man bestiller mad udefra, er der også professionelle, der har vurderet, hvor meget mad der skal beregnes pr. person – og så er de professionelle kokke. Dine madlavningsevner fejler sikkert ikke noget, men Kokken & Jomfruen har fx udviklet deres menuer gennem mere end 50 år og har meget erfaring med, hvad folk kan lide.

De laver ikke mystiske avancerede og dyre retter, men klassiske velsmagende retter. De kan hjælpe med at inspirere til din fest, hvis du ikke ved, hvad du skal finde på. Deres mest populære bestillinger er “Buffet ud af huset” og “Brunch ud af huset”. De leverer til hele landet, så helt sikkert også til din dør.

Forret, buffet og dessert til 123 kr. pr. kuvert

Det behøver ikke at koste en formue at bestille mad udefra. Kokken & Jomfruen har fx Vælg selv-buffet fra 109 kr. Lige nu er der endda tilbud på “Kokkens priskup” til kun 88 kr. Du får 7 retter til dine gæster i i buffeten, og her får du fx dejlig citron- og rosmarinstegt kylling, ølbraiseret oksesteg, hjemmelavet tærte med babyspinat, grillede peberfrugter, cherrytomat og ost, retrosalat, pasta i basilikumspesto, forårsløg og tørrede tomater, kartoffelsalat, ovnstegte kartofler med pesto. Man kan som ekstra vælge mellem forskellige brød, smør, sovse og krydderurtedressing.

Som tillæg kan man vælge forret og dessert til kun 123 kr. Det vil fuldende menuen med den populære tunmousse og desserten jordbærdrøm med chokoladekage. Det kræver et stort arbejde selv at lave forretter, buffet og desserter til kun 123 kr. pr. kuvert, så lad Kokken & Jomfruen levere din mad.

 

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?