Skal dit lysstofrør udskiftes? Vælg et LED lysstofrør

07 oktober 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis dit lysstofrør trænger til at blive udskiftet, er det en god ide for dig, at du vælger et LED lysstofrør at udskifte det med. Det er et praktisk rør, der har en meget lang levetid. Derfor kommer der til at gå lang tid, før du skal udskifte røret igen. Samtidig er røret meget miljøvenligt, da det ikke bruger lige så meget strøm, som andre typer af lysstofrør. Du vil derfor også komme til at spare lidt penge på elregningen. 

Et af de steder, hvor du kan købe en lysstofrør lampe, er på webshoppen mrperfect.dk. De har et stort udvalg af både lysstofrør og andre former for LED lamper og pærer. Du kan derfor nemt finde et lysstofrør i den længde, som du har brug for. Dermed kan du hurtigt få sat et op. Ofte sidder et lysstofrør jo i køkkenet eller på badeværelset, hvor det vil være overordentligt svært for dig at undvære lys. 

Se på energimærkningen, når du vælger lysstofrør 

Når du skal vælge et lysstofrør, er det en god ide, at du ser på energimærkningen på det. På den måde kan du få valgt et, hvor du ikke bruger så meget strøm. El er blevet dyrere og dyrere de seneste år, derfor kan det være et godt sted for dig at kunne spare nogle penge. Selvom det kan virke som håndører, når det bare drejer sig om et lysstofrør, vil det løbe op, hvis du udskifter alle dine pærer til LED. 

Hos mrperfect.dk kan du nemt se de forskellige former for energimærkning. Dermed kan du hurtigt få bestilt et med en A energimærkning. Du kan finde lysstofrør med en A++ mærkning. Det betyder, at de er meget energibesparende. 

Udover energimærkningen kan du også læse en lang række forskellige specifikationer om rørene. De kan hjælpe dig til at blive klar over, om det er det rigtige rør eller ej. 

Flere Nyheder

Skal huset males?

09 januar 2020

Skal huset males?